Waterstof Challenge logo

4 januari 2020

Fast Concepts

Fast Concepts

De organisatie van de 24 uur Waterstof Challenge stelt zich voor:

patrick nijhuis photography 9893

Fast Concepts is de eenmanszaak van Arjan de Putter. Arjan is een onafhankelijk expert op het gebied van elektrische mobiliteit. Behalve een hoop veel theoretische kennis beschikt Arjan ook over heel veel praktijkkennis. Al in 2013 legde Arjan zijn eerste elektrische kilometers af met een Mitsubishi i-Miev. Die kennis heeft hij uitgebouwd en gedeeld met de volgende activiteiten:

Visie

We willen allemaal bij onze geliefden zijn en onze familie kunnen bezoeken. Om in ons bestaan te kunnen voorzien moeten we onze collega’s en opdrachtgevers zien en spreken. Ons vervoerssysteem is helaas dusdanig geëvolueerd dat we nu gewend zijn aan hele zware  voertuigen (> 1.500 kg) om 1 persoon (van let’s say 80 kg) te verplaatsen. Er is geen raketwetenschap voor nodig om vast te stellen dat dit niet efficiënt is.

Elektrisch rijden is zeker een oplossing. Maar ook deze oplossing heeft consequenties en voor- en nadelen. Uiteindelijk draait het om gedragsverandering. We moeten ons gedrag bijstellen en ook ons eisen- en wensenpakket.

Fast Concepts ziet de noodzaak van de verandering en wil een bijdrage leveren om deze verandering te helpen versnellen. En Fast Concepts vindt ook dat het leven een beetje leuk mag blijven. Het leuke is dat het elkaar niet in de weg hoeft te zitten!

Activiteiten

Behalve inhoudelijke kennis over elektrisch rijden, elektriciteitsnetwerken en waterstof, is Arjan ook een innovator en (nationaal en internationaal) netwerker. Zijn kennis kan hij jouw organisatie op de volgende manieren helpen:

  • Spreker
  • Demodagen elektrisch rijden
  • Team Buildings met duurzame mobiliteit – maak op een leuke manier kennis met theoretische en praktische consequenties van de overstap van ‘fossiel’ naar elektrisch rijden.
  • Evenementen (klein en groot):
    • Kennissessies
    • Challenges/Rally’s
    • Hackathons

Meer weten?

Bel of mail Arjan: 06 – 41 28 90 84 / arjan@fastconcepts.nl

Lees ook

Win de 24 uur Waterstof Challenge met jouw team!

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en de concurrentie achter je te laten? Schrijf je in voor de 24 uur Waterstof Challenge en laat zien dat jouw team de allerbeste is. Met teamwork, strategisch inzicht en creativiteit strijd je tegen de klok om de ultieme prijs te winnen. Word onderdeel van de oplossing en bewijs dat jij de nieuwe kampioen bent!

Zet jouw team in de startblokken en schrijf je in voor de 24 uur Waterstof Challenge.

Geef de concurrentie het nakijken met sterk teamwork en slimme strategieën.

Word onderdeel van de oplossing en laat zien dat jouw team de allerbeste is!

Zet jouw team in de startblokken en schrijf je in voor de 24 uur Waterstof Challenge.

Geef de concurrentie het nakijken met sterk teamwork en slimme strategieën.

Word onderdeel van de oplossing en laat zien dat jouw team de allerbeste is!