Fuel up your network

Het waterstof netwerk

Wil jij onderdeel uitmaken van het meest waardevolle netwerk in de waterstofsector? De 24 uur Waterstof Challenge is hét evenement waar professionals, bedrijven en organisaties elkaar ontmoeten en kennis en ervaring delen. Schrijf je in en versterk je netwerk!
De gamechangers van de energietransitie

De initiatiefnemers

Fast Concepts​

Grenzen opzoeken en deze vervolgens verleggen, dat is waar Fast Concepts voor staat. De overstap naar duurzame mobiliteit vergt niet alleen technische aanpassingen, maar ook ander gedrag. Vanuit economisch oogpunt is overstappen naar elektrische mobiliteit niet altijd direct lonend. Fast Concepts helpt bedrijven een begin te maken met deze transitie.

Twinning Energy​

Twinning Energy is gespecialiseerd in het adviseren en uitvoeren van waterstoftoepassingen. Hun missie is om waterstof als brandstof en energiedrager op de kaart te zetten. Met hun uitgebreide kennis en ervaring adviseren en ontwikkelen zij duurzame en innovatieve oplossingen voor diverse sectoren, zoals de transportsector, industrie en energievoorziening. Twinning Energy is dé partner voor wie serieus werk wil maken van de energietransitie.
de brandstof voor jouw succes

Het waterstofnetwerk

Plug

Plug is hard op weg om een wereldwijd groen waterstof ecosysteem op te bouwen. Van het opwekken van groene energie, productie, opslag en tot en met levering van groene waterstof aan de klant. Hiermee helpen we onze klanten met het verduurzamen van hun activiteiten.

Plug heeft al meer dan 50.000 brandstofcel systemen en meer dan 165 tankstations geleverd aan onze klanten. Plug heeft daarmee de eerste rendabele groene waterstof applicatie gerealiseerd. Plug is de grootste gebruiker van vloeibare waterstof in de wereld. 

Vos Transport Group

Vos Transport Group is al ruim 75 jaar actief op het gebied van transport, distributie en warehousing. We hebben ons binnen onze branche ontwikkeld tot de koploper op het gebied van duurzaam transport. We zijn daarvoor beloond met de 3de Lean and Green Star voor ruim 40% CO2 reductie in de afgelopen jaren. We bieden onze klanten bijvoorbeeld 90% Co2 reductie door het gebruik van de Biofuel HVO100 en we zullen in 2023 onze eerste waterstof vrachtwagen in gebruik gaan nemen. Deze zal uniek zijn vanwege zijn grote bereik, +600 km en zullen we internationaal gaan inzetten.

Ebby Road

Ebby Road is dé jong gebruikte waterstofauto specialist. Ebby Road is een no nonsense bedrijf, zonder duur pand, zonder dure medewerkers. 

Dat vertaalt zich in het beste aanbod tegen de beste prijs.

Deze bedrijven gingen de challenge eerder aan

Unieke sponsoropties

Ben jij klaar om jouw bedrijf te laten schitteren op het grootste podium van de 24 uur Waterstof Challenge? Wij bieden jou als trotse sponsor eindeloze mogelijkheden om jouw merk te promoten. Wat dacht je van het plaatsen van jouw logo op onze uitingen, het organiseren van een eigen startlocatie of zelfs het inrichten van een te gekke opdracht in de Challenge? De opties zijn eindeloos en de keuze is aan jou. Dus waar wacht je nog op? Word nu sponsor en stap in!