Waterstof Challenge logo

29 juni 2022

De 24H2 Challenge wordt spannende European Edition

De 24H2 Challenge wordt spannende European Edition

Op 30 september aanstaande is Europa het toneel van één van de meest eigentijdse en duurzame auto-evenementen: de 24H2 Challenge. Ditmaal in de European Edition. De Challenge, die al een aantal keren in Nederland, Duitsland en Denemarken is verreden, heeft intussen een reputatie opgebouwd als hét waterstofevenement. Vanuit diverse Europese landen is belangstelling getoond om met een team mee te doen. Dat was voor de organisatie reden genoeg om deze editie nóg groter aan te pakken met een European Edition.

Teams uit heel Europa, die met een waterstofauto deel willen nemen aan de uitdagende expeditie kunnen zich vanaf nú inschrijven!

Hoe werkt de 24H2 Challenge?

Als team heb je vanaf de start 24 uur de tijd om zoveel mogelijk punten te scoren in de rally. Punten scoor je ten eerste door kilometers op waterstof af te leggen, maar de totale afstand is niet de belangrijkste uitdaging. De échte punten zijn te verdienen met opdrachten die de teams onderweg uitvoeren. Het maken van een filmpje hoe waterstof tanken werkt, bijvoorbeeld. Of door uit de auto te komen in een natuurgebied, even de benen te strekken en voor het publiek te beschrijven wat de schoonheid van de locatie is. De teams kunnen de opdrachten kiezen in de app. Daar worden ook de scores bijgehouden en kun je de andere teams volgens. Superspannend!

Meerijden en de ontwikkelingen volgen? Kan met de app!

Volgens Arjan de Putter van waterstofexpert Fast Concepts, is meedoen aan de 24H2 Challenge vóór alles een gave ervaring: “Als team je beste route kiezen, je kilometers en tankbeurten plannen, de app checken om te zien welke opdrachten er zijn, punten verdienen, de score bijhouden en andere teams volgen…” Wim Peels van kennisorganisatie Twinning Energy vult aan: “Het spel is echt spannend en leuk om te doen. Op de site en in de app zijn de teams te volgen. En zowel deelnemers als publiek maken kennis met veel aspecten van waterstof als energiedrager.”

Schrijf je nu in!

Je vindt hier het programma van de 24H2 Challenge. Je kunt je ook direct jouw team inschrijven!

Win de 24 uur Waterstof Challenge met jouw team!

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en de concurrentie achter je te laten? Schrijf je in voor de 24 uur Waterstof Challenge en laat zien dat jouw team de allerbeste is. Met teamwork, strategisch inzicht en creativiteit strijd je tegen de klok om de ultieme prijs te winnen. Word onderdeel van de oplossing en bewijs dat jij de nieuwe kampioen bent!

Zet jouw team in de startblokken en schrijf je in voor de 24 uur Waterstof Challenge.

Geef de concurrentie het nakijken met sterk teamwork en slimme strategieën.

Word onderdeel van de oplossing en laat zien dat jouw team de allerbeste is!

Zet jouw team in de startblokken en schrijf je in voor de 24 uur Waterstof Challenge.

Geef de concurrentie het nakijken met sterk teamwork en slimme strategieën.

Word onderdeel van de oplossing en laat zien dat jouw team de allerbeste is!