Waterstof Challenge logo

9 september 2022

24 uur HR Challenge?

24 uur HR Challenge?

De waterstoftransitie bevindt zich in een stroomversnelling! En dat brengt behalve een hoop kansen ook een steeds groter wordende uitdaging met zich mee: hoe werft u voldoende nieuwe medewerkers? En hoe stelt u snel  vast of ze geschikt zijn voor hun nieuwe functie? 24H2 Challenge komt met een oplossing: de 24HR Challenge!

24H2 als assessment

Wie ooit heeft deelgenomen aan de 24H2 Challenge weet welke skills hier voor nodig zijn: kunnen plannen, creativiteit, communicatief, goed samen kunnen werken met collega’s, stressbestendig. In 24 uur leer je iemand goed kennen.

Dat biedt perspectief om dit event in te zetten voor werving en selectie van nieuwe medewerkers. We brengen je graag op ideeën!

  • Past de kandidaat in het team?
    Daar kom je in 24 uur niet alleen heel snel achter, maar je leert elkaar in recordtijd echt heel goed kennen. Sterker nog: wij zouden deelname aan de 24 uur een vast onderdeel van het inwerkprogramma maken!
  • Valt jouw bedrijf goed op?
    Tijdens de 24 uur (en ervoor en erna) heb je alle gelegenheid om je als bedrijf te profileren: vertel over je projecten (rij er naar toe en vertel wat je er gedaan hebt!), vertel over de mensen die er werken (rij bij een collega langs en laat hem vertellen) of beter nog: ga bij je opdrachtgevers langs en laat hen over jou vertellen!
  • Draai het eens lekker om: en ga naar de sollicitant toe!
    Het reclamespotje van dat uitzendbureau waarbij de sollicitant werkgevers ontvangt kennen we allemaal. Leuk, maar niet echt. Hier ligt een kans! Hier kunnen wij wel opdrachten voor bedenken: we geven punten voor elke bezochte sollicitant, als het een hire wordt een bonus. En… jouw HR-team is online te volgen… dus we laten geïnteresseerde kandidaten jullie uitnodigen voor een bezoekje.

Geen woorden maar daden

Meer weten? Pak de telefoon en bel direct Wim Peels op +31 6 13 20 65 66. Er bestaan geen problemen, alleen uitdagingen. Ga jij de HR uitdaging aan? Wij gaan je helpen!

Win de 24 uur Waterstof Challenge met jouw team!

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en de concurrentie achter je te laten? Schrijf je in voor de 24 uur Waterstof Challenge en laat zien dat jouw team de allerbeste is. Met teamwork, strategisch inzicht en creativiteit strijd je tegen de klok om de ultieme prijs te winnen. Word onderdeel van de oplossing en bewijs dat jij de nieuwe kampioen bent!

Zet jouw team in de startblokken en schrijf je in voor de 24 uur Waterstof Challenge.

Geef de concurrentie het nakijken met sterk teamwork en slimme strategieën.

Word onderdeel van de oplossing en laat zien dat jouw team de allerbeste is!

Zet jouw team in de startblokken en schrijf je in voor de 24 uur Waterstof Challenge.

Geef de concurrentie het nakijken met sterk teamwork en slimme strategieën.

Word onderdeel van de oplossing en laat zien dat jouw team de allerbeste is!