Waterstof Challenge logo

11 maart 2020

Van der Linden Groep

Van der Linden Groep

Iedereen die Van der Linden Groep kent, weet dat klanttevredenheid, een goede service en maatwerk onze speerpunten zijn. Een familiebedrijf dat al sinds 1935 bestaat. Wat ooit begon als fietsenmakerij om uiteindelijk een grote speler te worden in de autobranche. Een ding is nooit veranderd: wij opereren nog steeds vanuit de lange termijn visie. Dit betekent eerlijke deals en oprechte aandacht voor de klant. Een familiebedrijf met vaste gezichten, waar persoonlijke relaties en vertrouwen centraal staan. 

a3254d1e cb8c 464c b839 c5ff06beb3a4

Afb. Rob Knop, algemeen directeur Van der Linden Groep

Wij als Van der Linden Groep zijn trots één van de vijf waterstof-auto dealers in Nederland te zijn. Rob Knop, algemeen directeur, is enorm enthousiast over de nieuwe ontwikkelingen rondom waterstof auto’s. Hij is een van de eerste pioniers die in 2015 het avontuur is aangegaan met de Hyundai ix35 FCEV. Wat een beleving, wat een power, geruisloos zoef je over de weg. 

Na de Hyundai ix35, kwam de Hyundai NEXO. In het kort: de NEXO rijdt op waterstof, zonder schadelijke uitstoot, binnen vijf minuten een volle tank en een actieradius van maar liefst 550 kilometer (WLTP)! Hyundai is de eerste autofabrikant geweest die een auto met een brandstofcel commercieel kon leveren. En nu wordt de volgende stap gezet, de Hyundai NEXO, de tweede generatie waterstofauto van Hyundai. Als Hyundai waterstof-auto dealer vinden wij het belangrijk dat de mogelijkheden van waterstof bij iedereen bekend worden en helpen wij graag mee door het mede-organiseren van de 24 uur Waterstof Challenge. 

Bent u ook klaar voor het avontuur? 

team leiden

Afb. Team Leiden

team waddinxveen 2020

afb. Team Waddinxveen

team zoetermeer

Afb. Team Zoetermeer

Lees ook

Win de 24 uur Waterstof Challenge met jouw team!

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en de concurrentie achter je te laten? Schrijf je in voor de 24 uur Waterstof Challenge en laat zien dat jouw team de allerbeste is. Met teamwork, strategisch inzicht en creativiteit strijd je tegen de klok om de ultieme prijs te winnen. Word onderdeel van de oplossing en bewijs dat jij de nieuwe kampioen bent!

Zet jouw team in de startblokken en schrijf je in voor de 24 uur Waterstof Challenge.

Geef de concurrentie het nakijken met sterk teamwork en slimme strategieën.

Word onderdeel van de oplossing en laat zien dat jouw team de allerbeste is!

Zet jouw team in de startblokken en schrijf je in voor de 24 uur Waterstof Challenge.

Geef de concurrentie het nakijken met sterk teamwork en slimme strategieën.

Word onderdeel van de oplossing en laat zien dat jouw team de allerbeste is!