Waterstof Challenge logo

2 mei 2019

Twinning Energy

Twinning Energy

De organisatie van de 24 uur Waterstof Challenge stelt zich even voor:

Twinning Energy draagt met nieuwe energieconcepten bij aan een schone leefomgeving en aan het versnellen van de energietransitie. Te beginnen met mobiliteit op waterstof. Twinning Energy maakt schoon rijden, met alleen water als uitstoot, mogelijk. Daarnaast kijkt Twinning Energy continu naar nieuwe energieoplossingen om mobiliteit slim te verbinden met wonen en werken. Ook adviseren wij organisaties betreffende elektrolyse (het zelf produceren van groene waterstof) en organiseren wij evenementen als de Twinning Energy Experience, en nu dan ook de 24 uur Waterstof Challenge.

Twinning Energy is gevestigd in Maarn.

Leaserijders en professioneel vervoer

Twinning Energy richt zich op organisaties die beschikken over een wagenpark met leaseauto’s en op organisaties die professioneel vervoer inzetten, zoals gemeenten, transport- en bouwbedrijven.

181115 event te ochtend 4274

Duurzame mobiliteit

Als maatschappelijk bewuste organisatie neem je je verantwoordelijkheid om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Met een energiezuinig pand, gescheiden afvalinzameling, herbruikbare materialen en duurzame mobiliteit streef je naar een gezonde leefomgeving.

Ook je medewerkers zijn zich steeds meer bewust van hun impact op het milieu. Tegelijk zijn zij gewend aan gemak en bewegingsvrijheid. De week zit vol met afspraken met klanten, het ophalen en wegbrengen van kinderen en onderweg nog even de boodschappen voor het avondeten doen. ’s Avonds naar een theatervoorstelling en in het weekend uitstapjes naar vrienden of familie. Zo rijden je medewerkers heel wat kilometers, die ze het liefst op een duurzame manier afleggen. Maar het moet niet te veel gedoe geven of de bewegingsvrijheid inperken. Dat lijkt misschien onmogelijk, maar ligt dichterbij dan je denkt. Dankzij waterstof.

Waterstof als ontbrekende schakel

Twinning Energy is overtuigd van de vele kansen van waterstof. Wij zien waterstof als de ontbrekende schakel in de energietransitie en als dé oplossing voor het energieopslagprobleem. Als leverancier van slimme energieconcepten geloven wij in een wereld waarin mobiliteit, wonen en werken slim met elkaar zijn verbonden. Hoe mooi zou het zijn als je met de waterstof uit je eigen auto je huis kunt verwarmen en apparaten van energie kunt voorzien?

Twinning Energy maakt rijden op waterstof toegankelijk voor jouw organisatie. Wij adviseren je over de mogelijkheden en nemen je alle zorgen uit handen bij het realiseren van duurzame mobiliteit. Met als bijkomend voordeel dat jouw organisatie een sterke reputatie als milieubewuste werkgever en zakenpartner krijgt. Our energy, your drive!

Lees ook

Win de 24 uur Waterstof Challenge met jouw team!

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en de concurrentie achter je te laten? Schrijf je in voor de 24 uur Waterstof Challenge en laat zien dat jouw team de allerbeste is. Met teamwork, strategisch inzicht en creativiteit strijd je tegen de klok om de ultieme prijs te winnen. Word onderdeel van de oplossing en bewijs dat jij de nieuwe kampioen bent!

Zet jouw team in de startblokken en schrijf je in voor de 24 uur Waterstof Challenge.

Geef de concurrentie het nakijken met sterk teamwork en slimme strategieën.

Word onderdeel van de oplossing en laat zien dat jouw team de allerbeste is!

Zet jouw team in de startblokken en schrijf je in voor de 24 uur Waterstof Challenge.

Geef de concurrentie het nakijken met sterk teamwork en slimme strategieën.

Word onderdeel van de oplossing en laat zien dat jouw team de allerbeste is!