Waterstof Challenge logo

13 oktober 2021

Swagelok Nederland

Swagelok Nederland

Is uw vloeistof- of gas applicatie veilig? Bent u er zeker van dat uw applicaties niet lekken?

Wat zijn eigenlijk de risico’s van vloeistof- en gassystemen? Ook op het gebied van waterstof?

Deze  vragen staan bij Swagelok Nederland centraal in de uitvoering van onze dagelijkse werkzaamheden met de aandacht voor veiligheid van de mens en zijn omgeving voorop.

Swagelok Nederland levert hoogwaardige producten voor vloeistof- en gassystemen. Ook voor waterstof applicaties. U kunt bij ons op alle niveaus rekenen op persoonlijk en deskundig advies. Wij gaan daarin onvoorstelbaar ver, omdat wij ons daar verantwoordelijk voor voelen.

U kunt bij Swagelok Nederland terecht voor het totale programma van Swagelok® producten, zoals tube fittings, afsluiters, drukregelaars, slangen, tools en een groot assortiment aanverwante producten. Daarnaast bieden wij u een uitgebreid assortiment van diensten en services waaronder praktische product-trainingen, field-surveys en assemblageservices.

Swagelok producten zijn zeer geschikt voor gebruik in waterstof applicaties. Onze fittingen zorgen voor een optimale lekdichtheid, zijn eenvoudig te monteren, bieden weerstand tegen trillingen en zijn toepasbaar voor hoge drukken. U kunt hierbij denken aan waterstof toepassingen in voertuigen, vulstations en elektrolyse systemen.

Sinds de zomer van 2021 rijdt Nico Dissel, de waterstof expert bij Swagelok Nederland in een Hyundai Nexo. Met zijn kennis op het gebied van waterstof denkt hij mee over oplossingen en helpt zo uw waterstofdoelen te bereiken.

Daarom doen we ook mee aan deze waterstof challenge! We geloven dat waterstof een goede energiedrager is voor de toekomst. Zo brengen we samen met u een schone toekomst dichterbij.

Wilt u meer informatie of een afspraak?

+31 088 9090 707  / info@Swagelok.nl  /  nederland.swagelok.com

Lees ook

Win de 24 uur Waterstof Challenge met jouw team!

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en de concurrentie achter je te laten? Schrijf je in voor de 24 uur Waterstof Challenge en laat zien dat jouw team de allerbeste is. Met teamwork, strategisch inzicht en creativiteit strijd je tegen de klok om de ultieme prijs te winnen. Word onderdeel van de oplossing en bewijs dat jij de nieuwe kampioen bent!

Zet jouw team in de startblokken en schrijf je in voor de 24 uur Waterstof Challenge.

Geef de concurrentie het nakijken met sterk teamwork en slimme strategieën.

Word onderdeel van de oplossing en laat zien dat jouw team de allerbeste is!

Zet jouw team in de startblokken en schrijf je in voor de 24 uur Waterstof Challenge.

Geef de concurrentie het nakijken met sterk teamwork en slimme strategieën.

Word onderdeel van de oplossing en laat zien dat jouw team de allerbeste is!