Iedereen die Van der Linden Groep kent, weet dat klanttevredenheid, een goede service en maatwerk onze speerpunten zijn. Een familiebedrijf dat al sinds 1935 bestaat. Wat ooit begon als fietsenmakerij om uiteindelijk een grote speler te worden in de autobranche. Een ding is nooit veranderd: wij opereren nog steeds vanuit de lange termijn visie. Dit betekent eerlijke deals en oprechte aandacht voor de klant. Een familiebedrijf met vaste gezichten, waar persoonlijke relaties en vertrouwen centraal staan. 

a3254d1e cb8c 464c b839 c5ff06beb3a4

Afb. Rob Knop, algemeen directeur Van der Linden Groep

Wij als Van der Linden Groep zijn trots één van de vijf waterstof-auto dealers in Nederland te zijn. Rob Knop, algemeen directeur, is enorm enthousiast over de nieuwe ontwikkelingen rondom waterstof auto’s. Hij is een van de eerste pioniers die in 2015 het avontuur is aangegaan met de Hyundai ix35 FCEV. Wat een beleving, wat een power, geruisloos zoef je over de weg. 

Na de Hyundai ix35, kwam de Hyundai NEXO. In het kort: de NEXO rijdt op waterstof, zonder schadelijke uitstoot, binnen vijf minuten een volle tank en een actieradius van maar liefst 550 kilometer (WLTP)! Hyundai is de eerste autofabrikant geweest die een auto met een brandstofcel commercieel kon leveren. En nu wordt de volgende stap gezet, de Hyundai NEXO, de tweede generatie waterstofauto van Hyundai. Als Hyundai waterstof-auto dealer vinden wij het belangrijk dat de mogelijkheden van waterstof bij iedereen bekend worden en helpen wij graag mee door het mede-organiseren van de 24 uur Waterstof Challenge. 

Bent u ook klaar voor het avontuur? 

team leiden

Afb. Team Leiden

team waddinxveen 2020

afb. Team Waddinxveen

team zoetermeer

Afb. Team Zoetermeer

Harrie Lamers

Om een transitie naar waterstof als schone energiedrager van de toekomst te kunnen maken, moet er waterstof geproduceerd, opgeslagen, gedistribueerd én gebruikt worden. Mobiliteit op waterstof is één van de makkelijkste vormen om de vraag naar groene waterstof te vergroten en zo de transitie te versnellen.

Daarvoor zijn auto’s nodig en tankinstallaties. Er moet vertrouwen en verlangen naar mobiliteit op waterstof ontstaan. En om zaken te kunnen doen moet je weten bij wie je moet zijn, moet je elkaar leren kennen en besluiten dat je met elkaar een relatie aangaat en zo zaken doet.

Zoals Harrie altijd zegt: netwerken is net als daten!

En dat is het proces waar Harrie Lamers ons gaat helpen! hij treedt toe als mediapartner van de Waterstof Challenge. Hij helpt jullie om het bereik op LinkedIn flink te vergroten en in contact te komen met waardevolle relaties.

Tijdens de Challenge interviewt hij deelnemers en sponsoren en zal hij zelf ook deelnemen met een team van ondernemende mensen.

Wil je meer over Harrie weten? Maak gerust een connectie aan op LinkedIn via https://www.linkedin.com/in/harrielamers/

link fotografie 1907111073 linkedin

Team Hydromotive

2020 wordt een belangrijk jaar voor veel automotive-gerelateerde bedrijven, waterstof maakt zijn weg door de automotive-industrie. Op 15/16 mei 2020 zal het HAN Hydromotive team een partner zijn in deze competitie. Het team zal aanwezig zijn bij de start en finish van de Waterstof Challenge. HAN Hydromotive beoordeelt de prestaties van de teams die aan deze competitie deelnemen.

HAN Hydromotive is een team van gemotiveerde studenten die zich inzetten voor schone mobiliteit. Ons voertuig wordt aangedreven door waterstof, elk jaar wordt een nieuw team gevormd om te concurreren in de Urban Concept-klasse van de Shell Eco-Marathon. Voor meer informatie over de Shell Eco-Marathon check onze website: Hydromotive.nl

We zijn erg dankbaar voor deze kans en we zullen ons best doen om eerlijk te zijn met alle concurrenten! Veel success iedereen!

Wilco Geutjes - PR Manager Team Hydromotive

Twinning Energy

Twinning Energy ontwikkelt energieconcepten die bijdragen aan een gezonde leefomgeving. Oplossingen voor schone mobiliteit en een klimaatneutrale energievoorziening, waarmee ondernemingen hun ecologische voetafdruk verkleinen. Hierbij zien we waterstof als een onmisbare schakel. Onder het motto ‘our energy, your drive’ zetten wij ons in om de weg te bereiden voor rijden op deze alternatieve energiedrager. En kijken we voortdurend naar nieuwe klimaatneutrale energieoplossingen om mobiliteit slim te verbinden met wonen en werken.

Fast Concepts

De organisatie van de 24 uur Waterstof Challenge stelt zich even voor:

Fast Concepts

Voor Fast Concepts staat duurzame mobiliteit centraal. De energietransitie waar we nu in zitten heeft grote impact op hoe we ons verplaatsen. Fietsen is de meest gezonde en energiezuinige manier van verplaatsen. Maar fietsen is niet altijd de geschikte oplossing, net zo min als de auto of de trein dé oplossing is.

ElektriciTijdrit

Fast Concepts is onder meer bedenker van ElektriciTijdrit. Daarmee organiseren wij evenementen – zoals de Waterstof Challenge – waarin deelnemers zich niet alleen bewust worden van de wijze van vervoer, maar dragen ze dat ook uit.

Met een ElektriciTijdrit kunnen deelnemende equipes punten verdienen door zich te verplaatsen en op specifieke lokaties opdrachten te vervullen. Hun positie is zichtbaar voor andere deelnemers, net als het aantal punten dat ze verzameld hebben. Degene met de beste strategie, de nauwkeurigste plannen en soms een beetje geluk mag zich na afloop de winnaar noemen.

 hw29140

Een ElektriciTijdrit is schaalbaar en kan op maat worden ingericht. Zo kan het geschikt gemaakt worden voor kleine tot heel grote evenementen.

Toepassingen:

  • Aanbieders van duurzame mobiliteit: biedt uw prospects geen proefrit meer aan, maar geef ze een Experience!
  • City Marketing of streekpromotie: laat deelnemers op een elektrische fiets kennis maken met uw stad of streek.
  • Organisaties: op zoek naar een team building activiteit die ook uitstraalt waar uw organisatie voor staat? Wij organiseren een unieke, interactieve en leerzame team building!
  • Evenementen: de ElektriciTijdrit kan worden ingezet voor grote evenementen, zoals de 24 uur Waterstof Challenge. Maar ook kortere en kleine events zijn mogelijk.

fmc2019 kaart smal

Waterstof

Rijden met waterstof biedt de consument wat wil:

  • Grote actieradius
  • Snel tanken
  • Geen uitstoot

Is waterstof daarmee dé oplossing? Nee natuurlijk niet. Maar waterstof is een onmisbaar onderdeel van de energietransitie. En daar moet nog heel veel in gaan gebeuren, want de overstap van fossiele energiebronnen naar schone energie is lastig en complex. Rijden op waterstof is dé manier om waterstof door te laten breken zodat het volume kan worden bereikt waarbij ook de business case gezond is.

Samen

De energietransitie is zo complex en lastig dat samenwerken noodzakelijk is. Fast Concepts werkt met veel plezier samen met Twinning Energy én de andere partners en sponsoren om met de 24 uur Waterstof Challenge weer een stap te zetten in de energietransitie.

fmc2019 puntentelling smal

fmc2019 tijdlijn smal

Equipe: uitgelicht

Harrie Lamers en Rob Baas (deelname 2019)

H2 Connectors

Éen van de eerste deelnemers aan de H2 Challenge 2020 is team H2Connectors. Een bijzonder samengesteld team. Een groot deel van het team heeft vorig jaar ook meegedaan. Toen was het nog team Oostendorp samen met Macadam en berijders Gerhard Prent, Rob Baas en Edward van Beek. Dit jaar heeft onze communicatiepartner de handen ineen geslagen met Rob Baas, Maarten Bisschop en Edward van Beek. ‘Wij willen nog meer naamsbekendheid geven aan het…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws over de Waterstofchallenge in je mailbox!

Please enable the javascript to submit this form