Fast Concepts

De organisatie van de 24 uur Waterstof Challenge stelt zich even voor:

Fast Concepts

Voor Fast Concepts staat duurzame mobiliteit centraal. De energietransitie waar we nu in zitten heeft grote impact op hoe we ons verplaatsen. Fietsen is de meest gezonde en energiezuinige manier van verplaatsen. Maar fietsen is niet altijd de geschikte oplossing, net zo min als de auto of de trein dé oplossing is.

ElektriciTijdrit

Fast Concepts is onder meer bedenker van ElektriciTijdrit. Daarmee organiseren wij evenementen – zoals de Waterstof Challenge – waarin deelnemers zich niet alleen bewust worden van de wijze van vervoer, maar dragen ze dat ook uit.

Met een ElektriciTijdrit kunnen deelnemende equipes punten verdienen door zich te verplaatsen en op specifieke lokaties opdrachten te vervullen. Hun positie is zichtbaar voor andere deelnemers, net als het aantal punten dat ze verzameld hebben. Degene met de beste strategie, de nauwkeurigste plannen en soms een beetje geluk mag zich na afloop de winnaar noemen.

 hw29140

Een ElektriciTijdrit is schaalbaar en kan op maat worden ingericht. Zo kan het geschikt gemaakt worden voor kleine tot heel grote evenementen.

Toepassingen:

  • Aanbieders van duurzame mobiliteit: biedt uw prospects geen proefrit meer aan, maar geef ze een Experience!
  • City Marketing of streekpromotie: laat deelnemers op een elektrische fiets kennis maken met uw stad of streek.
  • Organisaties: op zoek naar een team building activiteit die ook uitstraalt waar uw organisatie voor staat? Wij organiseren een unieke, interactieve en leerzame team building!
  • Evenementen: de ElektriciTijdrit kan worden ingezet voor grote evenementen, zoals de 24 uur Waterstof Challenge. Maar ook kortere en kleine events zijn mogelijk.

fmc2019 kaart smal

Waterstof

Rijden met waterstof biedt de consument wat wil:

  • Grote actieradius
  • Snel tanken
  • Geen uitstoot

Is waterstof daarmee dé oplossing? Nee natuurlijk niet. Maar waterstof is een onmisbaar onderdeel van de energietransitie. En daar moet nog heel veel in gaan gebeuren, want de overstap van fossiele energiebronnen naar schone energie is lastig en complex. Rijden op waterstof is dé manier om waterstof door te laten breken zodat het volume kan worden bereikt waarbij ook de business case gezond is.

Samen

De energietransitie is zo complex en lastig dat samenwerken noodzakelijk is. Fast Concepts werkt met veel plezier samen met Twinning Energy én de andere partners en sponsoren om met de 24 uur Waterstof Challenge weer een stap te zetten in de energietransitie.

fmc2019 puntentelling smal

fmc2019 tijdlijn smal