Verantwoord doorgaan

Verantwoord doorgaan

Vanzelfsprekend houden we de ontwikkelingen rondom Covid-19 scherp in de gaten. Maar niet alleen dat. Ook voor de Duitse editie, die op 28 september start in Konstanz (DE), moeten wij als organisatie aan strenge eisen voldoen. 

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen zijn we druk bezig om de 24 uur Waterstof Challenge voor iedereen veilig en plezierig te maken. Dat kan bijvoorbeeld door alle passende maatregelen zoals mondkapjes en registratie van deelnemers, maar ook door aanvullende spelregels zoals, indien gewenst, minder mensen in de auto gecombineerd met wisselen van berijders of andere creatieve ideeën.

Als organisatie willen we uiteraard alleen van start gaan als alles verantwoord verloopt. Daarom werken wij op dit moment hard aan een vernieuwde opzet en binnenkort laten we daarover meer horen.

De 24 uur Waterstof Challenge is een unieke gebeurtenis en we doen er alles aan om jullie een onvergetelijke ervaring te bezorgen

Equipe: uitgelicht

Hogeschool Vives

De eerste deelnemers aan de H2 Challenge 2020, die later in 2020 plaats heeft, zijn bekend. Hogeschool VIVES uit het Belgische Kortrijk neemt met een studententeam én een team met docenten deel. De studenten gaan op herhaling. De docenten maken hun debuut en willen tijdens deze editie zelf ervaring opdoen. Captain van het docententeam is Sam Schotte, docent Autotechnologie en onderzoeker smart mobility/electric vehicles. Een tweede reden om mee…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief