Hesla neemt rol VOS op zich in Duitse Waterstof Challenge

De eerste Duitse Waterstof Challenge start op 9 september om 17:00 uur bij het Mercedes Benz Museum in Stuttgart. En bij deze editie is er een wel heel bijzondere VOS!

Tijdens deze 24 uur Challenge kunnen de deelnemers punten verdienen met gereden kilometers, gebruikte waterstofvulpunten en het bezoeken van speciale Herkenningspunten (Landmarks). Deze kun je terug vinden op www.elektricitijdrit.nl/24h5c

Maar ze kunnen ook punten kwijt raken... Als ze gevangen worden (op de foto worden gezet) door de VOS, dan raken ze 1.500 punten kwijt. Andersom: als teams de VOS weten te vangen, verdienen ze 1.500 punten. Spannend hé?!

Bij deze editie neemt team Holthausen de rol van VOS op zich. En dat doen ze met de Hesla. Dat is een Tesla die op waterstof rijdt. Ongelooflijk maar waar.

Foto's bij dit artikel: Tom Boudewijn - DYCON.

Powered by:

 
f cell logo rgb 150dpi h2live apphinweis mitdigital icon eps 300 logo hzweinow kurzlogo url logo elektricitijdsrit 300 logo infram logo vos transport 2014logo mission drive
© 2017 Waterstof Challenge is een handelsnaam van Fast Concepts. Website design en CMS implementatie door Masters of Media.