Nieuw: Scandinavische editie!

Nieuw: Scandinavische editie!

We zijn blij dat het concept van de 24 uur Waterstof Challenge internationaal aanslaat. Omdat we veel vragen kregen of er ook een Scandinavische editie kon komen, hebben we de haalbaarheid onderzocht. Dankzij een samenwerking met Hydrogen Denmark kunnen we trots nu de Nordic 24 hour Hydrogen Challenge aankondigen. Deze start op 27 september in Kopenhagen.

Over Hydrogen Denmark

Brintbranchen (zoals Hydrogen Denmark in Denemarken heet) is de Deense organisatie voor waterstof en Power-to-X (PtX) in Denemarken. Zij vertegenwoordigen de gehele Deense waterstof- en PtX-waardeketen. De leden van Brintbranchen leveren de groene oplossingen die cruciaal zijn voor een duurzame transitie van onze samenleving. De waterstof- en PtX-industrie creëert Deense banen en economische groei volledig zonder schadelijke emissies.

Over de eerste Nordic editie

De start vindt plaats in Kopenhagen. Vandaar uit ben je vrij om elke route te nemen die je wilt. Je kunt via Zweden naar Noorwegen, je kunt de uitdaging aan om het meest noordelijke waterstoftankstation in Europa (Umea, Zweden) te bezoeken, maar je kunt er ook voor kiezen om alle Deense waterstoftankstations te bezoeken of een spannende trip door Duitsland of zelfs Nederland in te duiken. Als je er maar voor zorgt om precies 24 uur later weer terug te zijn in Kopenhagen!

Meer weten?

Bekijk de video’s van de afgelopen edities voor meer informatie. Inschrijven kan via deze website en als je meer wilt weten over de mogelijkheden om te partneren, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Equipe: uitgelicht

Team Impact Coatings

Impact Coatings

The Impact Coatings H2 Challenge team, driving a Hyundai NEXO, consists of VP Sales Will Wright and Alx Danielsson, ex-F1 test driver and motorsports commentator on Eurosport. The team will make the most of the 24-hour tour by visiting hydrogen and fuel cell industry players in the Southern Germany–Switzerland–Austria region. The Impact Coatings FCEV drives for the World Childhood Foundation (www.childhood.org). Contributions are donated in full…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief