24 uur Social Hydrogen Challenge

24 uur Social Hydrogen Challenge

Wie steek jij een hart onder de riem?!

24 uur Social Hydrogen Challenge

Op 15 en 16 mei zou de Nederlandse editie van de 24 uur Waterstof Challenge starten. In plaats daarvan start om 11:00 uur de 24 uur Social Hydrogen Challenge. Vanuit Deventer, Zeist en Barendrecht vertrekt een waterstofauto met een Hulp Held (Helping Hero on Hydrogen). Deze held steekt mensen een hart onder de riem. Hoe, waar en waarmee? Dat bepaal jij!

Wie steek jij een hart onder de riem?

Ken jij iemand (of meerdere personen) of een organisatie die jij wil bedanken vanwege hun verdiensten in deze moeilijke tijd? En hoe wil jij ze een hart onder de riem steken? Wil je iets laten bezorgen, wil je iemand zijn verhaal laten vertellen? Kun je iemand in deze tijd niet bezoeken en wil je hem of haar iets laten weten, of heb je een ander leuk idee? 
Of wellicht ben jij die organisatie die wat wil bijdragen en tegelijk zichzelf op de kaart wil zetten?

Vertel het ons!

De Hulp Held doet alles, mits corona-proef en emissievrij.  en mits het maximaal een 15-20 minuten kost (de Hulp Held moet in 24 uur nog meer adressen af).hartje

Hoe maak je kans?

Stichting Present heeft uitgebreide ervaring met hulpvragen. Zij beoordelen samen met de organisatie van de 24 uur Waterstof Challenge jouw inzending op originaliteit, tijdsbeslag en haalbaarheid. En natuurlijk of ie 'corona proof' is. De leukste, origineelste of ontroerendste inzendingen die binnen ons programma passen voeren we uit!

Hoe kun je ondersteunen?

Je kunt op allerlei manieren vanuit jouw organisatie ondersteunen. Denk creatief! Misschien heb je een boodschap waarmee je anderen een hart onder de riem wilt steken. Misschien heb je een product dat je wilt laten bezorgen. Misschien heb je een relatie waarvan je vindt dat hij of zij het verdiend om in het zonnetje te worden gezet. Misschien wil je een bijdrage leveren aan de kosten van de organisatie? Wees creatief, neem contact met iemand van de organisatie op.

  • Jitty Wiggers - Stichting Present Deventer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (06) 280 200 77
  • Jantina Oplaat - Zorggroep Solis
  • Wim Peels - Twinning Energy | 24 uur Waterstof Challenge
  • Arjan de Putter - Fast Concepts | 24 uur Waterstof Challenge: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (06) 41 28 90 84

We doen het samen!

Hoe kun je de actie volgen?

  • Via waterstofchallenge.nl kun je op 15/16 mei precies zien waar de auto’s zijn en waar de auto’s naar toe rijden.
  • Je kunt ook de afgelegde route zien: we proberen zoveel mogelijk ‘hartjes’ te rijden!

Wie wil jij een hart onder de riem steken?!

Noem de naam van de persoon of organisatie die jij een hart onder de riem wil steken
Beschrijf hoe je deze organisatie in het zonnetje wil zetten. Hoe specifieker je bent hoe beter. Maar soms hoeft een goed idee niet specifiek te zijn. De jury let op de leukste, origineelste en ontroerendste inzendingen. Daarbij houdt ze rekening met haalbaarheid, corona-proof en benodigde uitvoeringstijd.
Waarom wil je deze persoon of organisatie in het zonnetje zetten? Wees specifiek en noem wat jij de belangrijkste prestatie of overweging vindt. De reden die je noemt is nog belangrijker dan het 'hoe'.
Waar moeten we naar toe? Geef ons svp het adres
In welke plaats is deze persoon of organisatie gevestigd?
Vertel ons hoe we contact met jou op kunnen nemen
We gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen over deze inzending.
We gebruiken dit emailadres om je inzending te bevestigen en om je over de uitslag van je inzending te kunnen berichten.
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

Wie zit er achter de actie en waarom?


logo stichting present deventer

Stichting Present

Stichting Present is een makelaar in maatschappelijke betrokkenheid. Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Zo brengen we een beweging op gang in de samenleving waarbij meer mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien. Present is een landelijke organisatie, met 75 lokale stichtingen door heel Nederland en biedt daarmee de mogelijkheid om je in je eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement.

Wilt u Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) handen en voeten geven? Dan is een samenwerking met Present de overweging waard. Present kan u helpen om impact te hebben in de lokale samenleving waar uw bedrijf is gevestigd. Deelname levert inspiratie en verbondenheid op voor het hele bedrijf. Collega’s werken met elkaar in een heel andere setting. Teambuilding op zijn best!

www.stichtingpresent.nl

Zorggroep Solis

[tekst volgt]

logo H2 Challenge RGB

24 uur Waterstof Challenge

Op 15/16 mei zou de Nederlandse editie van de 24 uur Waterstof Challenge plaats vinden. Als gevolg van de coronamaatregelen is deze uitgesteld. Met deze actie wil de organisatie laten zien wat er vandaag al mogelijk is met emissieloos rijden op waterstof.