Start German 24 hour Hydrogen Rally in Bodenseeforum Konstanz

Unieke startlokatie Duitse Waterstof Rally

Dankzij een samenwerking met sponsor Avenergy en NOW hebben we wederom een unieke startlokatie voor de Duitse 24 uur Waterstof Rally op 28 en 29 september 2020: het Bodenseeforum in Konstanz.

Over het Bodenseeforum

Het congrescentrum ligt op een unieke lokatie aan de grens van maar liefst vier landen: Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Liechtenstein. De regio geldt als een van de meeste innovatieve en aantrekkelijkste delen van Europa. Vakgebieden als biotechnologie, automotive, communicatie en lucht- en ruimtevaart zijn hier vertegenwoordigd, net als meer dan 30 hogescholen en universiteiten. Daaronder zit natuurlijk ook de universiteit van Konstanz en de Hogeschool voor techniek, bedrijfskunde en vormgeving.

Ook gezien het deelnemersveld (inschrijvingen uit Zweden, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk) is dit een perfecte lokatie als startplaats voor de Duitse editie!

micelab experts stuhlkreis

Meer over de startlokatie:

bodenseeforum auenansicht

Team Impact Coatings

Impact Coatings

The Impact Coatings H2 Challenge team, driving a Hyundai NEXO, consists of VP Sales Will Wright and Alx Danielsson, ex-F1 test driver and motorsports commentator on Eurosport. The team will make the most of the 24-hour tour by visiting hydrogen and fuel cell industry players in the Southern Germany–Switzerland–Austria region. The Impact Coatings FCEV drives for the World Childhood Foundation (www.childhood.org). Contributions are donated in full…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief