Plug hoofdsponsor 24H2 Challenge - EU Edition

Het Amerikaanse Plug is hoofdsponsor van de 24H2 Challenge – European Edition. Als organisatie zijn we trots dat deze groene gigant zich aan ons evenement verbindt. Graag stellen we Plug aan u voor.

Plug is hard op weg om een wereldwijd groen waterstof ecosysteem op te bouwen. Van het opwekken van groene energie, productie, opslag en tot en met levering van groene waterstof aan de klant. Hiermee helpen we onze klanten met het verduurzamen van hun activiteiten.

Plug heeft al meer dan 50.000 brandstofcel systemen en meer dan 165 tankstations geleverd aan onze klanten. Plug heeft daarmee de eerste rendabele groene waterstof applicatie gerealiseerd. Plug is ook de grootste gebruiker van vloeibare waterstof in de wereld. Hiervoor zal Plug voor het eind van dit jaar een state -of-the-art megafabriek in gebruik nemen om electrolyzers en brandstofcellen te produceren. Ook zal Plug meerdere groene waterstof productie fabrieken bouwen die (in 2025) dagelijks 500 ton vloeibare groene waterstof zullen opwekken.

We meer over Plug wil weten verwijzen we graag door naar hun website: https://www.plugpower.com/

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Waterstofchallenge