Nieuw: Scandinavische editie!

Nieuw: Scandinavische editie!

We zijn blij dat het concept van de 24 uur Waterstof Challenge internationaal aanslaat. Omdat we veel vragen kregen of er ook een Scandinavische editie kon komen, hebben we de haalbaarheid onderzocht. Dankzij een samenwerking met Hydrogen Denmark kunnen we trots nu de Nordic 24 hour Hydrogen Challenge aankondigen. Deze start op 27 september in Kopenhagen.

Over Hydrogen Denmark

Brintbranchen (zoals Hydrogen Denmark in Denemarken heet) is de Deense organisatie voor waterstof en Power-to-X (PtX) in Denemarken. Zij vertegenwoordigen de gehele Deense waterstof- en PtX-waardeketen. De leden van Brintbranchen leveren de groene oplossingen die cruciaal zijn voor een duurzame transitie van onze samenleving. De waterstof- en PtX-industrie creëert Deense banen en economische groei volledig zonder schadelijke emissies.

Over de eerste Nordic editie

De start vindt plaats in Kopenhagen. Vandaar uit ben je vrij om elke route te nemen die je wilt. Je kunt via Zweden naar Noorwegen, je kunt de uitdaging aan om het meest noordelijke waterstoftankstation in Europa (Umea, Zweden) te bezoeken, maar je kunt er ook voor kiezen om alle Deense waterstoftankstations te bezoeken of een spannende trip door Duitsland of zelfs Nederland in te duiken. Als je er maar voor zorgt om precies 24 uur later weer terug te zijn in Kopenhagen!

Meer weten?

Bekijk de video’s van de afgelopen edities voor meer informatie. Inschrijven kan via deze website en als je meer wilt weten over de mogelijkheden om te partneren, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Frames

Team Frames Group

Frames Group is een Nederlands bedrijf dat sinds 1984 enorm veel kennis en ervaring heeft opgedaan op het gebied van gas- en vloeistofbehandeling. Frames is groot geworden in de olie- gas- en petrochemische industrie en richt zich ondertussen al meer dan tien jaar op duurzame alternatieven. Volledige biogas fabrieken en Co2 afvang- en opwaardeerinstallaties behoren tot de leveringsmogelijkheden bij Frames maar ook een reeks aan waterstof…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief