Nederlandse editie op 30/31 oktober 2020

Halsreikend hebben we uitgekeken naar de verdere versoepeling van alle regels resulterend in de nieuwe anderhalve meter samenleving. We zijn opgelucht dat we zelf de coronacrisis tot nu toe gezond zijn doorgekomen en we hopen dat voor u hetzelfde geldt. 

Wij kijken heel erg uit naar het verder organiseren van de Waterstof Challenge. We hebben nu de ruimte in Nederland om deze unieke rijden-op-waterstof-promotie-dag opnieuw in te plannen. 

Dat inplannen is iets waar we lang en breed over hebben nagedacht: in september verwachten we een hausse aan evenementen, de herfstvakantie slaat een fors gat in oktober (week 42 en 43) en tegelijkertijd begrijpen we ook dat iedereen staat te trappelen van ongeduld om in de waterstofauto te stappen. 

Het goede nieuws is dat de Nederlandse editie doorgaat en wel op vrijdag 30 oktober! 

  • Vrijdag 30 oktober 13:00 start (inloop vanaf 10:30)
  • Zaterdag 31 oktober 13:00 finish

Het vergt toch nog even geduld, maar we kijken er erg naar uit om u op 30 oktober bij de Van der Linden Groep in Waddinxveen aan de start te mogen begroeten! 

Hyet Hydrogen

Hyet Hydrogen

HyET Hydrogen is a leading SME in the field of electrochemical hydrogen processing technologies. The company’s headquarters is located in Arnhem, the Netherlands and is operated by an experienced interdisciplinary team. Our mission is to reduce compression and purification costs of hydrogen to facilitate affordable prices for end-users. Since 2008 we have been developing electrochemical hydrogen compression and extraction technologies that…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief