30 september/1 oktober 2022 – EU Editie

De Nederlandse editie van de 24 uur Waterstof Challenge is door de organisatie dit jaar vastgesteld op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober 2022.

Op een later moment maakt de organisatie het exacte programma bekend.

Ontwikkelingen

Als organisatie blijven we voortdurend in beweging. Het aantal waterstofauto’s is flink gegroeid: tijdens de eerste editie reden er zo’n 35 auto’s in Nederland rond, inmiddels zitten we tegen de 500. De eerste trucks rijden op de weg en er zitten ook bestelvoertuigen in de pijplijn. We hopen dan ook dat er naast personenauto’s ook ander materieel wordt ingezet bij deze editie van de 24 Waterstof Challenge.

Inschrijving geopend

De inschrijving is geopend: gegadigden kunnen hun startplaats al reserveren:

klik hier

Hogeschool Vives

De eerste deelnemers aan de H2 Challenge 2020, die later in 2020 plaats heeft, zijn bekend. Hogeschool VIVES uit het Belgische Kortrijk neemt met een studententeam én een team met docenten deel. De studenten gaan op herhaling. De docenten maken hun debuut en willen tijdens deze editie zelf ervaring opdoen. Captain van het docententeam is Sam Schotte, docent Autotechnologie en onderzoeker smart mobility/electric vehicles. Een tweede reden om mee…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief