Hoe werkt het?

Inschrijven kan per team en als individu. Als je geen auto en geen team hebt, schrijf je in als individu. De organisatie zoekt dan een auto en een passend team voor je. Als we geen match kunnen vinden, krijg je je inschrijfgeld terug.

Heb je een auto en heb je een team? Dan meldt je aan als team. En mocht je het leuk vinden om een gast mee te nemen, dan geven we je een korting op het inschrijfgeld.

Autobemiddeling

Voor teams zonder auto bemiddelen we met organisaties die een auto ter beschikking willen stellen. Sommige organisaties vinden het mooie reclame en stellen hun auto om niet ter beschikking. Mochten er onvoldoende gesponsorde auto’s zijn, dan kun je soms een auto huren. De huurkosten variëren, hou rekening met een post van €500-750 ex BTW.

Tankpassen

Op waterstof rijden is op dit moment nog iets ingewikkelder dan fossiel of batterij elektrisch rijden. Per land heb je een ander tankpas nodig. De organisatie kan een set tankpassen beschikbaar stellen waarmee je in Denemarken, Duitsland en de Benelux kunt tanken. In Zwitsesland en Oostenrijk kun je met een bankpas of creditcard betalen. Voor de tankpassen betaal je een borg van € 250. De borg wordt achteraf verrekend met de werkelijke kosten.

Powered by:

 
f cell logo rgb 150dpi h2live apphinweis mitdigital icon eps 300 logo hzweinow kurzlogo url logo elektricitijdsrit 300 logo infram logo vos transport 2014logo mission drive
© 2017 Waterstof Challenge is een handelsnaam van Fast Concepts. Website design en CMS implementatie door Masters of Media.