Frames

Frames Group is een Nederlands bedrijf dat sinds 1984 enorm veel kennis en ervaring heeft opgedaan op het gebied van gas- en vloeistofbehandeling. Frames is groot geworden in de olie- gas- en petrochemische industrie en richt zich ondertussen al meer dan tien jaar op duurzame alternatieven.

Volledige biogas fabrieken en Co2 afvang- en opwaardeerinstallaties behoren tot de leveringsmogelijkheden bij Frames maar ook een reeks aan waterstof gerelateerde producten en technologieën.

Frames ontwerpt, bouwt en levert electrolyser systemen op basis van PEM technologie voor de lokale productie van waterstof. Een standaard, modulair ontwerp of volledig naar de wens van de klant. Compressie en opslag behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Voor opslag en distributie van waterstof werkt Frames samen met Hydrogenious om de installaties die nodig zijn om waterstof grootschalig met de innovatieve technologie LOHC te kunnen vervoeren. Ten slotte bezit Frames de kennis en ervaring om waterstof te behandelen bij ondergrondse opslag of bijvoorbeeld de systemen die nodig zijn voor het realiseren van de waterstofrotonde in Nederland.

De 24h Waterstof challenge is voor Frames niet alleen een platform voor aandacht en netwerk. Bij Frames zien we deze challenge als een uitgelezen mogelijkheid om onze ongelimiteerde betrokkenheid, drive en energie te laten zien. En hoe mooi is het als je ondertussen ook nog een beetje lol kan hebben.

Hyet Hydrogen

Hyet Hydrogen

HyET Hydrogen is a leading SME in the field of electrochemical hydrogen processing technologies. The company’s headquarters is located in Arnhem, the Netherlands and is operated by an experienced interdisciplinary team. Our mission is to reduce compression and purification costs of hydrogen to facilitate affordable prices for end-users. Since 2008 we have been developing electrochemical hydrogen compression and extraction technologies that…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief