Ekinetix is een vooraanstaand advies- en ingenieursbureau voor Waterstof, LNG en CO2 projecten. We voeren projecten uit in de energietransitie, over de volledige waardeketen.

Dit varieert van conceptontwikkeling en haalbaarheidsstudies tot de complete realisatie van complexe technische installaties. Voorbeelden: de realisatie en commissioning van waterstoftankstations voor toepassingen van licht tot zwaar wegvervoer en scheepvaart; ontwerp en constructie van installaties voor productie van groene waterstof met elektrolyse, technische CCUS toepassingen in de industrie. Onze adviestak levert o.a. haalbaarheids-, kansen- en strategiestudies.

“Ekinetix ingenieurs zijn nauw betrokken geweest bij nagenoeg alle nieuwe product-marktcombinaties voor waterstof in de energietransitie in de Benelux.”

Dit is mogelijk door onze uitgebreide kennis en ervaring in technologisch hoogwaardige oplossingen. Door het uitvoeren van deze projecten willen wij bijdragen aan de realisatie van de energietransitie. De basis van het succes van de organisatie is een hecht team van medewerkers waarin kennis van de energiesector, ambitie en samenwerking bepalende factoren zijn.

Complex project gerelateerd aan waterstof? Ekinetix realiseert het.

Ekinetix. Realizing Energy Transition.

Equipe: uitgelicht

Frames

Team Frames Group

Frames Group is een Nederlands bedrijf dat sinds 1984 enorm veel kennis en ervaring heeft opgedaan op het gebied van gas- en vloeistofbehandeling. Frames is groot geworden in de olie- gas- en petrochemische industrie en richt zich ondertussen al meer dan tien jaar op duurzame alternatieven. Volledige biogas fabrieken en Co2 afvang- en opwaardeerinstallaties behoren tot de leveringsmogelijkheden bij Frames maar ook een reeks aan waterstof…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief