Aanmelden Waterstof Challenge 2019

Waterstof Challenge creëert bewustwording met plezier

Waterstof gaat een belangrijke rol spelen als energiedrager van de toekomst. Maar wat kun je vandaag al doen met waterstof. Eén van die zaken is om waterstof te gebruiken voor mobiliteit.

Wat is de Waterstof Challenge?

In 24 uur onderzoek jij de mogelijkheden van rijden op waterstof. Dat doe je niet alleen, maar in teams van minimaal drie personen. Je kiest zelf je route en bepaalt zelf je doel. Jouw team doet tegelijkertijd mee aan twee Challenges:

Classic Challenge
Je krijgt punten per kilometer, per land en per tankstation dat je aandoet. Maar pas op: als je hetzelfde tankstation voor de tweede keer benut krijg je strafpunten!

Creative Challenge
Wat wil jij vertellen met jouw deelname aan deze Challenge? Een deskundige jury kent punten toe voor de beste foto, de beste video en het beste verhaal.

Je publiek volgt jou!
De prestaties van alle teams zijn te volgen op de website van de Waterstof Challenge. Je ziet niet alleen waar de teams zijn, maar ook de gereden route en alle foto’s die ze onderweg gemaakt hebben. Hou je fans op de hoogte, zodat ze jou kunnen aanmoedigen!

Ben jij er bij?
In september 2017 vond de eerste Waterstof Challenge plaats. Inmiddels is deze niet meer weg te denken. Op 16 en 17 mei 2019 vind de 4e editie plaats.

Deelnemen of meer weten?

Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met Arjan de Putter: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je inschrijven, gebruik dan onderstaand formulier.

  • Error, form does not exist or is not published.

Tags:

Powered by:

 
f cell logo rgb 150dpi h2live apphinweis mitdigital icon eps 300 logo hzweinow kurzlogo url logo elektricitijdsrit 300 logo infram logo vos transport 2014logo mission drive
© 2017 Waterstof Challenge is een handelsnaam van Fast Concepts. Website design en CMS implementatie door Masters of Media.