Waterstof Challenge logo

13 september 2019

Winnaars 1e Duitse Waterstof Challenge

Winnaars 1e Duitse Waterstof Challenge

Team Weiter mit Wasserstoff is de overall winnaar van de eerste Duitse Waterstof Challenge 2019. Ze wonnen ook in de categorie Creative Challenge. Team HYghlander verzamelde de meeste punten in de categorie Classic Challenge. Er namen vijf teams deel aan deze editie die op maandag 9 september om 17:00 uur startte vanaf het Mercedes Benz Museum in Stuttgart. Precies 24 laater arriveerden ze aan de finish bij de Wagenhallen in Stuttgart.

Over de Challenge

De deelnemers hadden veel plezier met deze 24 uur Waterstof Challenge. En ja: het was een pittige uitdagin om 24 uur met je team in één auto door te brengen. Maar het bleek wederom dat een deelname aan deze 24 uurs rally één van de best denkbare teambuildingsactiviteiten is. Maar de doelstelling van deze Challenge was om te laten zien dat rijden op waterstof een prima oplossing is voor alledag.

De deelnemers konden punten verdienen voor de categorie Classic en voor de Creative Challenge.

In de Classic categorie kon je punten verdienen voor gereden kilometers, bezochte waterstofvulstations, landmarks,… en voor het vangen van het VOS-team. Door originele foto’s te maken, te bloggen en leuke video’s te posten, konden deelnemers punten verdienen in de categorie Creative.

Binnen de categorie Creative werden aparte prijzen toekend voor de beste foto, de beste video en de beste blog.

Beste foto – Dedicated Fuel Cell Drivers

dedicated fuel cell drivers

Een van de opdrachten was om een foto te maken van iemand in officieel uniform in de eigen waterstofauto. Deze douane officier wilde best helpen, mits ze anoniem gemaakt zou worden. De Dedicated Fuel Cel Drivers deden dat ze grappig dat de jury ze beloonde met 1.500 punten. 

Beste Blog – Weiter mit Wasserstoff

De opdracht was om een kort verhaal te schrijven over de ervaringen of indrukken tijdens de Challenge en deze te publiceren op een website. De jury kende Team Weiter mit Wasserstoff 750 punten to voor dit persoonlijke verhaal. Je kunt het hier lezen: KLIK HIER.

Beste Video – Weiter mit Wasserstoff

Ook voor de beste video was de opdracht om een video te maken en deze op social media te publiceren. Er waren veel goede inzendingen, en helaas kon de jury er slechts één kiezen. De video van Weiter mit Wasserstoff werd beloond met 1.500 punten.

Weiter mit Wasserstoff had een compleet social media team klaar staan tijdens de Challenge en dat betaalde zich uit!  Mogelijk brengt dat andere teams op ideeën voor de 2e Duitse Waterstof Challenge. Die wordt gehouden op 28/29 september 2020 samen met f-cell in Stuttgart. f-cell vindt plaats op 29 en 30 september. 

Classic Challenge

Team

Points

HYghlanders 6622
H2.Live 5346
Weiter mit Wasserstoff 4429
Dedicated Fuel Cell Drivers 4196
FOX – Mission Drive 4066

Creative Challenge

Team

Points

Weiter mit Wasserstoff 4250
Dedicated Fuel Cell Drivers 2925
HYghlanders 1575
 H2.Live  
 Fox – Mission Drive  

Overall

Team

Points

Weiter mit Wasserstoff 8679
HYghlanders 8197
Dedicated Fuel Cell Drivers 7121
H2.Live 5346
Fox – Mission Drive 4066

 Alle gereden route, overzicht van punten en de foto’s die de deelnemers maakten zijn terug te vinden op https://elektricitijdrit.nl/24h5c.

Win de 24 uur Waterstof Challenge met jouw team!

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en de concurrentie achter je te laten? Schrijf je in voor de 24 uur Waterstof Challenge en laat zien dat jouw team de allerbeste is. Met teamwork, strategisch inzicht en creativiteit strijd je tegen de klok om de ultieme prijs te winnen. Word onderdeel van de oplossing en bewijs dat jij de nieuwe kampioen bent!

Zet jouw team in de startblokken en schrijf je in voor de 24 uur Waterstof Challenge.

Geef de concurrentie het nakijken met sterk teamwork en slimme strategieën.

Word onderdeel van de oplossing en laat zien dat jouw team de allerbeste is!

Zet jouw team in de startblokken en schrijf je in voor de 24 uur Waterstof Challenge.

Geef de concurrentie het nakijken met sterk teamwork en slimme strategieën.

Word onderdeel van de oplossing en laat zien dat jouw team de allerbeste is!