Waterstof Challenge logo

26 februari 2020

Twinning Energy in organisatie Waterstof Challenge

Twinning Energy in organisatie Waterstof Challenge

In februari is Twinning Energy toegetreden tot de organisatie van de Waterstof Challenge. Wim Peels, General Manager van Twinning Energy, legt graag uit waarom.

twinning energy wim peels general manager
‘In 2017 startte Arjan de Putter (Fast Concepts), samen met Bastiaan du Pré, de allereerste Waterstof Challenge. Dat was vanaf het begin een groot succes en het groeide daarom ook snel. Het heeft nu zo’n vlucht genomen dat er versterking nodig was en de behoefte is ontstaan om het evenement op een hoger plan te tillen.

We waren vanaf 2018 al betrokken in een rol tijdens dit evenement. En feitelijk zijn we vanzelf in de rol als medeorganisator gegroeid. Daarnaast heeft Twinning Energy al ervaring met het organiseren van dit soort activiteiten, één van onze eigen producten is de Twinning Energy Experience waarbij we klanten in een dag laten kennismaken met zowel theorie als praktijk van waterstof.

 

Twinning Energy heeft de eerste private waterstoftankvoorziening aan kantoor in Nederland geplaatst, hier in Maarn. Als hoofdactiviteit ontzorgen wij onze klanten door onze rol als Single Point of Contact. Want als je iets wil op het gebied van waterstof heb je al gauw met meerdere leveranciers te maken. En dan zwijg ik nog over financieringen en vergunningen. Als je dat via Twinning Energy laat lopen, heb je maar te maken met één partij: en dat zijn wij. Duidelijker kan het niet.
We hebben dan ook in korte  tijd een flink netwerk opgebouwd. In Nederland, maar ook daarbuiten.

 

 

We zien  heel veel toegevoegde waarde in de Waterstof Challenge. Het genereert heel veel publiciteit op een juiste manier en het is ook een uitgelezen kans om met andere relevante partijen in contact te komen. We raden onze relaties aan om deel te nemen, want waar vind je de gelegenheid om iemand die jij belangrijk vindt 24 uur lang beter te leren kennen en je te laten zien aan een voor jou relevante doelgroep?’

Voor meer informatie over Twinning Energy: www.twinningenergy.nl

181115 event te ochtend 4274logo met payoff

Win de 24 uur Waterstof Challenge met jouw team!

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en de concurrentie achter je te laten? Schrijf je in voor de 24 uur Waterstof Challenge en laat zien dat jouw team de allerbeste is. Met teamwork, strategisch inzicht en creativiteit strijd je tegen de klok om de ultieme prijs te winnen. Word onderdeel van de oplossing en bewijs dat jij de nieuwe kampioen bent!

Zet jouw team in de startblokken en schrijf je in voor de 24 uur Waterstof Challenge.

Geef de concurrentie het nakijken met sterk teamwork en slimme strategieën.

Word onderdeel van de oplossing en laat zien dat jouw team de allerbeste is!

Zet jouw team in de startblokken en schrijf je in voor de 24 uur Waterstof Challenge.

Geef de concurrentie het nakijken met sterk teamwork en slimme strategieën.

Word onderdeel van de oplossing en laat zien dat jouw team de allerbeste is!