Waterstof Challenge logo

4 mei 2020

Social Hydrogen Challenge 2020

Social Hydrogen Challenge 2020

Als alles anders moet, dan wordt je pas creatief! Als gevolg van de quarantainemaatregelen hebben we de Nederlandse editie van de 24 uur Waterstof Challenge moeten uitstellen. Maar… we willen toch iets doen op 15 en 16 mei. Ons plan voor een aangepaste Challenge kon op veel bijval rekenen. Na de nodige video calls kondigen we trots de 24 uur Social Hydrogen Challenge aan!

Wat is de aanleiding?

De coronacrisis treft ons allemaal: we moeten noodgedwongen zo veel mogelijk tijd in huis doorbrengen. Maar van sommigen wordt meer gevraagd: allereerst de mensen in de cruciale sectoren. Maar ook andere sectoren hebben het zwaar: wat dacht je van de horeca-sector? En de evenementenbranche. En de winkeliers in binnensteden? Eigenlijk heeft iedereen het zwaar.

Wat gaan we doen?

Tijdens de 24 uur Social Hydrogen Challenge gaan we mensen een hart onder de riem steken. Omdat ze dat verdienen, of omdat ze zich op uitzonderlijke wijze hebben ingezet voor anderen. Wie? Dat kan echt iedereen zijn: verzorgenden hebben het zwaar, ondernemers moeten hun business misschien helemaal omgooien en bestuurders moeten zich te midden van al dit verdriet en andere emoties een rots in de branding tonen. Ook helpen we mensen uit de nu kwetsbare doelgroepen door hen fruit, een maaltijd te brengen of een voedselbankpakket.

Alle hulpvragen die we uitvoeren zijn online te volgen.

Wie organiseert het?

Dit plan is voortgekomen uit een samenwerking tussen Stichting Present, Zorggroep Solis en de 24 uur Waterstof Challenge. Het plan startte in Deventer en werden al snel elders opgepikt!  Op 15 mei vertrekt vanuit Deventer, Zeist en Barendrecht een waterstofauto met een ‘Hulp Held’ die 24 uur in touw is. Daar zit overigens een goede nachtrust bij inbegrepen, want in verband met de coronamaatregelen zit er maar één persoon in elke auto.

Jij kan meedoen!

Wie steek jij een hart onder de riem?! Laat het ons weten! Als je plan haalbaar is voor ons, voeren we het uit. Inzenden is eenvoudig:

{chronoforms6}social-hydrogen-challenge-2020{/chronoforms6}

{loadposition sponsor 24shc}

Win de 24 uur Waterstof Challenge met jouw team!

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en de concurrentie achter je te laten? Schrijf je in voor de 24 uur Waterstof Challenge en laat zien dat jouw team de allerbeste is. Met teamwork, strategisch inzicht en creativiteit strijd je tegen de klok om de ultieme prijs te winnen. Word onderdeel van de oplossing en bewijs dat jij de nieuwe kampioen bent!

Zet jouw team in de startblokken en schrijf je in voor de 24 uur Waterstof Challenge.

Geef de concurrentie het nakijken met sterk teamwork en slimme strategieën.

Word onderdeel van de oplossing en laat zien dat jouw team de allerbeste is!

Zet jouw team in de startblokken en schrijf je in voor de 24 uur Waterstof Challenge.

Geef de concurrentie het nakijken met sterk teamwork en slimme strategieën.

Word onderdeel van de oplossing en laat zien dat jouw team de allerbeste is!