LEADING THE WAY IN SUSTAINABILITY

Vos Transport Group is al ruim 75 jaar actief op het gebied van transport, distributie en warehousing. We begonnen in Apeldoorn met één vrachtwagen en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een middelgroot transportbedrijf met als vestigingsplaatsen Deventer, Groningen, Ittervoort en Alblasserdam.

Door onze expertise in de markt vervullen we een belangrijke schakel in de toeleveringsketen van veel gerenommeerde opdrachtgevers. Met een financieel gezonde balans heeft Vos Transport Group de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt. Hierdoor hebben we onze marktpositie kunnen verstevigen en ons dienstenaanbod verder kunnen uitbreiden. Dit maakt Vos Transport tot een professionele businesspartner in transport en distributie.

We hebben ons binnen onze branche ontwikkeld tot de koploper op het gebied van duurzaam transport. We zijn daarvoor beloond met de 3de Lean and Green Star voor ruim 40% CO2 reductie in de afgelopen jaren. We bieden onze klanten bijvoorbeeld 90% Co2 reductie door het gebruik van de Biofuel HVO100 en we zullen in 2023 onze eerste waterstof vrachtwagen in gebruik gaan nemen. Deze zal uniek zijn vanwege zijn grote bereik, +600 km en zullen we internationaal gaan inzetten.

De afgelopen jaren zijn we voor onze bedrijfsvoering ook beloond met enkele awards en certificaten waar we trots op zijn namelijk: Lean and Green Award, Best Managed Companies, Graydon Award, SQAS attestation, certificaat Duurzaam op de weg. In 2022 zijn we tijdens de logistieke TOP100 uitgeroepen tot meest innovatieve logistiek dienstverlener in onze categorie.

Benieuwd naar onze diensten. Neem gerust eens contact met ons op.

promo 01 1200 x 627

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Waterstofchallenge