Logo Swagelok Nederland

Is uw vloeistof- of gas applicatie veilig? Bent u er zeker van dat uw applicaties niet lekken?

Wat zijn eigenlijk de risico’s van vloeistof- en gassystemen? Ook op het gebied van waterstof?

Deze  vragen staan bij Swagelok Nederland centraal in de uitvoering van onze dagelijkse werkzaamheden met de aandacht voor veiligheid van de mens en zijn omgeving voorop.

Swagelok Nederland levert hoogwaardige producten voor vloeistof- en gassystemen. Ook voor waterstof applicaties. U kunt bij ons op alle niveaus rekenen op persoonlijk en deskundig advies. Wij gaan daarin onvoorstelbaar ver, omdat wij ons daar verantwoordelijk voor voelen.

U kunt bij Swagelok Nederland terecht voor het totale programma van Swagelok® producten, zoals tube fittings, afsluiters, drukregelaars, slangen, tools en een groot assortiment aanverwante producten. Daarnaast bieden wij u een uitgebreid assortiment van diensten en services waaronder praktische product-trainingen, field-surveys en assemblageservices.

Swagelok producten zijn zeer geschikt voor gebruik in waterstof applicaties. Onze fittingen zorgen voor een optimale lekdichtheid, zijn eenvoudig te monteren, bieden weerstand tegen trillingen en zijn toepasbaar voor hoge drukken. U kunt hierbij denken aan waterstof toepassingen in voertuigen, vulstations en elektrolyse systemen.

Sinds de zomer van 2021 rijdt Nico Dissel, de waterstof expert bij Swagelok Nederland in een Hyundai Nexo. Met zijn kennis op het gebied van waterstof denkt hij mee over oplossingen en helpt zo uw waterstofdoelen te bereiken.

Daarom doen we ook mee aan deze waterstof challenge! We geloven dat waterstof een goede energiedrager is voor de toekomst. Zo brengen we samen met u een schone toekomst dichterbij.

Wilt u meer informatie of een afspraak?

+31 088 9090 707  / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  /  nederland.swagelok.com

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Waterstofchallenge